Pohjamaalit

Niissä olosuhteissa ja kohteissa, joissa yksikerrosmaalien ominaisuudet eivät yksinään riitä, saavutetaan kehittämillämme PORADUR pohjamaaleilla tarvittava tartunta ja korroosionsuoja. Pohjamaalimme tarttuvat erittäin hyvin erilaisille pinnoille, kuten metalli-, betoni-, komposiitti-, muovi- ja jopa lasitetuille pinnoille. Niitä voidaan käyttää märkää märälle menetelmänä muiden tuotteidemme kanssa. Näin maalausprosessi säilyy nopeana. Pohjamaali tulee valita käyttökohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. Tutustu tarkemmin tuotteisiin.

POHJAMAALIT

11PORADUR-2K-Gardi-tartuntapohjamaali-metallille

PORADUR 2K Gardi

Pohjamaalin kattava tartunta mahdollistaa maalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien pintojen kirjo on suuri. Lisäksi maali on erinomainen korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Poradex-ruosteenestomaali

PORADUR 1K, 2K Poradex

Ruosteenestopohjamaali antaa erinomaisen suojan, se on nopeimmin kuivuva PORADUR-maali ja on käytettävissä myös yksikomponenttisena, soveltuen hyvin mm. paikkamaalaukseen. Hyvä valinta raudan ja teräksen suojaukseen.

11PORADUR-2K-Pleo-TX-hiontapohjamaali

PORADUR 2K Pleo TX

Hiontapohjamaalin helppo hiottavuus, erittäin vähäinen kutistuminen ja toisaalta pysyvä elastisuus tarjoavat voittajan ratkaisut huolto- ja korjausmaalaukseen.

11

PORADUR 2K Adhero

Kun tarvitaan erityisen hyvää tartuntaa huokoisille pinnoille, on valinta Adhero -tartuntapohjamaali. Se sopii kaikkien PORADUR maalausjärjestelmien ensimmäiseksi maalikerrokseksi.