Ulkovarusteet

11
11

ULKOVARUSTEET

Rakennusten ulkopuolella olevat rakenteet ja varusteet ovat kovassa rasituksessa. Tectum yksikerrosmaalilla saadaan näihin vuosia kestävä suoja. Vaikeimmissa tapauksissa pohja pintamaali yhdistelmällä kohteiden käyttöikää pystytään jatkamaan ilman uusimista. Huoltomaalauksessa maaliemme erinomainen tarttuvuus useimpiin materiaaleihin ja pinnoitteisiin on suureksi eduksi. Teräksiset, alumiiniset tai muoviset pinnat saadaan helposti maalattua käyttäen samoja maaleja. PORADUR polyuretaanimaalien poikkeuksellisen pitkä työskentelyaika pääsee oikeuksiinsa monimuotoisia ja hitaita kohteita maalatessa. Usein kattomaalauksen yhteydessä on järkevää laittaa ulkovarusteet samalla näyttävään ja kestävään kuntoon.

Erinomainen maalaustulos, jolla on pitkä huoltoväli ja elinkaari.

Kaiteet, rappuset ja kattoturvatuotteet kuntoon kattomaalauksen yhteydessä.

Erinomainen tartunta lähes kaikille pinnoille.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum TX

Tectumin paksukalvoversio ilmasto- ja korroosiorasituksen suojaksi tai pintamaaliksi erittäin vaativiin käyttökohteisiin. Jyrkille ja pystysuorille pinnoille tai kun vaaditaan paksumpia maalauskerroksia.

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum

Yksikerrosmaalilla on erinomainen tartunta pinnalle kuin pinnalle, minkä lisäksi se kestää ilmasto- ja korroosiorasitusta jopa kertamaalauksella. Käytetään kovassa rasituksessa pohjamaalin kanssa. PoraColorsin kärkituote.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Gardi-tartuntapohjamaali-metallille

PORADUR 2K Gardi

Pohjamaalin kattava tartunta mahdollistaa maalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien pintojen kirjo on suuri. Lisäksi maali on erinomainen korroosiosuoja.