Katot

11
11

KATOT

Viime vuosina olemme panostaneet eniten ratkaisuihin, jotka mahdollistavat kattomaalauksen onnistumisen. Tectum yksikerrosmaali on kärkituotteemme katoille. Se soveltuu erinomaisesti sekä uusien että huollon tarpeessa olevien peltikattojen maalaukseen. Maalin erinomainen tartunta, maalipinnan kesto, yhden maalauskerran mahdollisuus sekä mahdollisuus maalaamiseen haastavissakin olosuhteissa ovat ominaisuuksia, jonka vuoksi monet urakoitsijat valitsevat PoraColorsin kattomaalitoimittajakseen. Pinnoitetuille esim. polyurea- tai kumipinnoitekatoille tuotteemme ovat erinomainen keino aikaansaada tarvittava UV-suoja, haluttu värisävy ja näyttävyys. Tiilikatoilla Tectumin ominaisuudet tulevat parhaiten esiin pienissä kohteissa, erinomainen tartunta mahdollistaa räystäiden, piipunpellitysten ja kattoturvatuotteiden maalamisen samalla maalauskerralla. Kattomaalausprojektia suunnitellessa huomio kiinnittyy tuoteominaisuuksien lisäksi myös saatavuuteen ja toimitusvarmuuteen. PoraColors palvelee ja pystyy vastaamaan tarpeeseen hyvinkin lyhyellä toimitusajalla. Oli kyseessä uusi tai vanha katto, PoraColorsilta löytyy ratkaisu näyttävään kattoon. Katso lisätietoa kattomaalauksen ykkösvalinnasta Tectumin tuotekortilta.

Näyttävä katto, jolla on pitkä huoltoväli ja elinkaari.

Maalaus onnistuu aikaisemmin keväällä ja myöhemmin syksyllä.

Erinomainen tartunta lähes kaikille pinnoille, mahdollistaen onnistuneen maalauksen niin uudiskohteisiin kuin huoltomaalauksiin.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum

Yksikerrosmaalilla on erinomainen tartunta pinnalle kuin pinnalle, minkä lisäksi se kestää ilmasto- ja korroosiorasitusta jopa kertamaalauksella. Käytetään kovassa rasituksessa pohjamaalin kanssa. PoraColorsin kärkituote.

11PORADUR-2K-Poradex-ruosteenestomaali

PORADUR 1K, 2K Poradex

Ruosteenestopohjamaali antaa erinomaisen suojan, se on nopeimmin kuivuva PORADUR-maali ja on käytettävissä myös yksikomponenttisena, soveltuen hyvin mm. paikkamaalaukseen. Hyvä valinta raudan ja teräksen suojaukseen.

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum TX

Tectumin paksukalvoversio ilmasto- ja korroosiorasituksen suojaksi tai pintamaaliksi erittäin vaativiin käyttökohteisiin. Jyrkille ja pystysuorille pinnoille tai kun vaaditaan paksumpia maalauskerroksia.

11PORADUR-2K-Gardi-tartuntapohjamaali-metallille

PORADUR 2K Gardi

Pohjamaalin kattava tartunta mahdollistaa maalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien pintojen kirjo on suuri. Lisäksi maali on erinomainen korroosiosuoja.