Meistä

PoraColors on suomalainen, korkealuokkaisten maaliratkaisujen tarjoaja. Kehitämme ja valmistamme omassa tehtaassamme tuoteominaisuuksiltaan ja käytettävyydeltään ainutlaatuisia PORADUR polyuretaanimaaleja ja lakkoja vaativiin käyttö- ja ympäristöolosuhteisiin.

Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka tuovat etuja loppukäyttäjille ja työn suorittajille, mahdollistaen elinkaariajan kustannustehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Maalaustyön jälkeen asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia siitä, tuliko käytettyjen maalituotteiden osalta tehtyä kompromisseja ja saiko loppuasiakas varmasti laadukkaan, pitkäkestoisen ja ekologisesti kestävän lopputuloksen.

Olemme oppineet, että pelkkä maalien toimittaminen ei riitä. Maali on korkean teknologian tuote, ja siksi on tärkeää, että riittävä tekninen tuki ja tarvittava dokumentaatio on helposti saatavilla alkaen jo suunnitteluvaiheesta jatkuen koko pinnoitteen elinkaariajan. Pyrimme siihen, että PoraColors voi olla ensisijainen kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille vaativien kohteiden ja materiaalien pinnoittamisessa.

Toimimme myös palveluntarjoajana tarjoten kemian alan alihankintaa ja asiantuntijapalveluita.

PORADUR maaliperheen kehitystyö alkoi 80 ja 90 lukujen vaihteessa suomalaisen kemistin Petri Portaan johdolla. Tuotanto oli pitkään keski-Euroopassa. Vuonna 2014 oli sukupolvenvaihdoksen aika, tuotanto siirrettiin Suomeen ja tuotekehityksessä alkoi uusi aikakausi Petri Rautasen siirtyessä vastaamaan tuotekehityksestä. Nykyisin PORADUR polyuretaanimaaleissa yhdistyy Petrien yli puolen vuosisadan kokemus maalialalta ja tuotannon henkilöiden syvällinen kokemus maalien tekemisestä. Jatkokehitämme jatkuvasti olemassa olevia tuotteitamme asiakaskokemusten ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Tulevaisuudessa aiomme edistää pintakäsittelyn onnistumista ja ympäristöystävällisyyttä uusien tuote- ja raaka-aineinnovaatioiden avulla.

Käytin PORADUR maaleja omassa yritystoiminnassani ja olin havainnut sen hyödyn, joka korkealaatuisella tuotteella oli saavutettavissa. Valtaosan maalauksen hinnasta tullessa työkustannuksesta, ennakoitavasti käyttäytyvä, työaikaa säästävä maali oli minulle hyvä keino hallita elinkaarikustannusta ja ajankäyttöä.

Nyt osakkaana haluan kehittää yritystä entistä asiakaslähtöisemmäksi ja uskon kokemukseni projektityyppisestä työskentelystä ja verkkokauppaliiketoiminnasta tuovan lisäarvoa toimintaan.

11Kuva Pekka Lahtinen
Pekka Lahtinen

Ongelmanratkaisu on yksi keskeisimmistä osaamisalueistani, joka on auttanut niin PORADUR maalien kehittämisessä kuin asiakasprojektien läpiviennissä. Olen kokenut työskentelyn raaka-aineasiantuntijoiden, kemistien, maalareiden, urakoitsijoiden, insinöörien ja arkkitehtien sekä loppuasiakkaiden kanssa erittäin palkitsevaksi ja nautin suunnattomasti koko ammattilaisverkoston yhteistyöstä. PoraColors tuo oman arvokkaan lisänsä tähän verkostoon ja kehityspolkuun, joka johtaa uusiin ratkaisuihin. 

11
Petri Rautanen

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla