Tuotteet

PoraColors valmistaa korkeatasoisia kaksikomponenttisia PORADUR polyuretaanimaaleja ammattikäyttöön. Ne soveltuvat erityisen hyvin huolto- ja metallimaalaukseen vaativissa olosuhteissa ja antavat näyttävän lopputuloksen. Maalit ovat hybridimaaleja, joissa on yhdistetty eri maalien parhaat ominaisuudet, kuten erinomainen tartunta, suoja sekä olosuhteiden kesto. Maalien kehitystyössä on panostettu myös maalien hyvään käytettävyyteen. Tutustu tarkemmin tuoteryhmiin ja tuotteisiin.

PINTAMAALIT

11

PORADUR 2K Tectum

Yksikerrosmaalilla on erinomainen tartunta pinnalle kuin pinnalle, minkä lisäksi se kestää ilmasto- ja korroosiorasitusta jopa kertamaalauksella. Käytetään kovassa rasituksessa pohjamaalin kanssa. PoraColorsin kärkituote.

11

PORADUR 2K Tectum TX

Tectumin paksukalvoversio ilmasto- ja korroosiorasituksen suojaksi tai pintamaaliksi erittäin vaativiin käyttökohteisiin. Jyrkille ja pystysuorille pinnoille tai kun vaaditaan paksumpia maalauskerroksia.

11

PORADUR 2K Industry

Teollisuusmaalimme peittää jo ohuillakin kerroksilla ja säästää näin aikaa sekä kustannuksia. Maali kestää niin kemikaaleja kuin mekaanista rasitusta ja säilyttää PORADUR-maaleille tyypillisen elastisuutensa vuosien ajan.

11

PORADUR 2K Navis

Laivamaalin hyvän tartunnan ja olosuhteiden keston ansiosta huoltomaalaukset onnistuvat suunnitelmien mukaan. Erinomainen kesto sekä pinnan ylä- että alapuolisissa osissa.

11

PORADUR 2K Lago

Kun halutaan erittäin näyttävää pintaa, on ratkaisu Lago venemaali. Se on täyskiiltävä kaksikomponenttinen pintamaali, joka kestää niin vesirajan ylä- kuin alapuoliset rasitukset.

 

11

PORADUR 2K Pavimento

Erinomainen suoja betonipinnoille, ei lohkeile. Maali on itsetasoittuva yksikerrosmaali, se kestää hyvin kulutusta ja elastisena maalina se elää lattian mukana. Lisäksi se kestää erilaisia kemikaaliroiskeita (polttoaineet, laimeat haport tai emäkset).

11

PORADUR 2K Marmor

Kaakelimaalilla säästät, uudet pinnat murto-osalla kaakelivaihdon kustannuksista. Kaakelimaali on kosteiden tilojen elastinen erikoismaali, jolla on erinomainen tartunta jopa lasitetuille pinnoille.

11

PORADUR 2K Auto

PORADUR Automaalipinta on näyttävä ja suojaa. Se on kaksikomponenttinen kiiltävä pintamaali erinomaisella mekaanisella ja säärasituskestävyydellä.

LAKAT

11

PORADUR 2K Gloss

Kirkaslakka antaa erinomaisen suojan kemikaali- ja UV-rasitukselle. Se soveltuu niin automaaleihin, teollisuusratkaisuihin kuin vedenalaisiin pintoihin korvaamaan myrkkymaaleja.

POHJAMAALIT

11

PORADUR 2K Gardi

Pohjamaalin kattava tartunta mahdollistaa maalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien pintojen kirjo on suuri. Lisäksi maali on erinomainen korroosiosuoja.

11

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11

PORADUR 1K, 2K Poradex

Ruosteenestopohjamaali antaa erinomaisen suojan, se on nopeimmin kuivuva PORADUR-maali ja on käytettävissä myös yksikomponenttisena, soveltuen hyvin mm. paikkamaalaukseen. Hyvä valinta raudan ja teräksen suojaukseen.

11

PORADUR 2K Pleo TX

Hiontapohjamaalin helppo hiottavuus, erittäin vähäinen kutistuminen ja toisaalta pysyvä elastisuus tarjoavat voittajan ratkaisut huolto- ja korjausmaalaukseen.

11

PORADUR 2K Adhero

Kun tarvitaan erityisen hyvää tartuntaa huokoisille pinnoille, on valinta Adhero -tartuntapohjamaali. Se sopii kaikkien PORADUR maalausjärjestelmien ensimmäiseksi maalikerrokseksi.

KOVETTAJAT JA OHENTEET

11

PORADUR H-Ero

Normaali Kovettaja on kaikkien PORADUR-maalien kanssa yhteensopiva alifaattinen, HDI-pohjainen polyuretaanikovettaja. Varma valinta kaikille PORADUR-maaleille.

11

PORADUR H-Rapid

Nopea Kovettaja on HDI-pohjainen polyuretaanikovettaja, joka on kehitetty viileisiin olosuhteisiin mahdollistamaan maalauksen jopa pakkasessa. Nopean Kovettajan tyypillinen käyttökohde on kattomaalaus aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä, pohja- tai välimaalaus sekä huokoisen pohjarakenteen primerointi.

11

PORADUR 2K H-Open

Hitaan Kovettajan liuotinkomponentit ovat raskaampia kuin muissa PORADUR-kovettimissa, jolloin valmiin maaliseoksen avoin aika jää pidemmäksi. Se soveltuu näin erityisen hyvin lämpimissä olosuhteissa maalaukseen sekä pensseli- ja telamaalaukseen.

11

PORADUR Dilux

Ohenne koostuu nopeasti haihtuvista liuotinkomponenteista, jolla on erinomainen liuotinkyky. Näin Ohenne sopii niin maalin ohentamiseen kuin maalausvälineiden ja maalattavien pintojen puhdistukseen. Voidaan käyttää useita kertoja työvälineiden puhdistukseen PORADUR-maaleja käytettäessä.

11

PORADUR S-Dilux

Hidas Ohenne soveltuu erityisesti PORADUR-maalien pensseli- ja telamaalaukseen, koska sen hitaammin haihtuvat liuotinkomponentit mahdollistavat pidemmän ja paremman pinnanmuodostuksen sekä työskentelyn korkeammassa lämpötilassa.