PORADUR H-Rapid

11

PORADUR H-Rapid – Nopea kovettaja

11PORADUR-H-Rapid-nopea-kovettaja

PORADUR H-Rapid Nopea Kovettaja koostuu HDI-sideaineesta ja alifaattisista liuotinkomponenteista. Se soveltuu polyuretaanikovettajaksi kaikille PORADUR-maaleille, mikä helpottaa kovettajavaraston optimointia. Nopea Kovettaja mahdollistaa maalauksen myös viileämmässä säässä. Nopeaa Kovettajaa ei suositella yli 20 asteen lämpötilassa, jolloin maalin kuivuminen tapahtuu liian nopeasti ja saattaa heikentää sekä tartuntaa että maalipinnan laatua. Suosittelemme erityisesti PORADUR 2K Tectumin ja Pleo TX:n kanssa käytettäväksi. Kehoitamme erityiseen varovaisuuteen käytettäessä PORADUR 2K Poradex ja Gloss tuotteiden kanssa (huomiota kiinnitettävä kuivumisnopeuteen ja pinnanlaadun kehittymiseen). Huomioithan, että kovettaja on käyttökelpoista avaamattomana 1 vuoden valmistuspäivästä ja 1-2 viikkoa pakkauksen avauksen jälkeen.

 

Tiedoksi! PORADUR -kovettajat ja di-isosyanaatti

Maalien kovettajissa vaikuttavana aineena käytetään isosyanaatteja. Niissä voi olla mukana terveydelle erittäin haitallista di-isosyanaattia. Elokuussa 2023 voimaan tulleen vaatimuksen mukaan kaikkien niitä työssään käyttävien ja käyttöä valvovien tulee opiskella di-isosyanaattien käsittelyn turvallisia työtapoja.

Olemme tiedostaneet asian ja valinneet kovettajiemme kemikaalit siten, että haitallisen di-isosyanaatin pitoisuus jää alle työterveysrajojen. Täten PORADUR -kovettajien osalta koulutusta ei tarvita. Voitte siis di-isosyanaattien osalta huoletta käyttää PORADUR H-ERO, H-Rapid ja H-Open -kovettajia työssänne, toki muut työterveyteen liittyvät ominaisuudet tulee edelleen ottaa huomioon.

Lue lisää isosyanaateista Työterveyslaitoksen sivuilta>

Lisätiedot

Purkkikoot:

  • 0,5L, 1L, 2,5L, 5L

Lisätietoja tuotteista löydät Dokumentit -sivustolta>

YK-luokka 1263/3/III

Tuotteen käyttöturvatiedote ja muut materiaalit löytyvät Dokumentit -sivustolta>

NOPEA KUIVUMINEN

Mahdollistaa maalauksen viileämmässäkin säässä nopeutensa ansiosta.

MAALAUKSEN NOPEUS

Pohjamaalauksessa takaa lyhyen päällemaalausajan.

OPTIMOIDUT PURKKIKOOT

Helppo valmistaa käyttövalmis seos.

KATSO MYÖS

11PORADUR-H-Ero-normaali-kovettaja

PORADUR H-Ero

Normaali kovettaja. Käytetään kaikkien maalien yhteydessä normaalissa olosuhteissa.

11PORADUR-H-Open-hidas-kovettaja

PORADUR H-Open

Hidas ohentaja. Käytetään maalin yhteydessä erityisesti helteellä tai pensseli- ja telamaalaukseen.