Teräsrakenteet

11
11

TERÄSRAKENTEET

Pohja- ja pintamaalaukseen perustuvat PORADUR maalijärjestelmät sekä työskentelyaikaa säästävät yksikerrosmaalit soveltuvat erinomaisesti teräsrakenteiden asennus- ja huoltomaalauksiin. Poradex 1K, 2K ruosteenestomaalilla maalaus onnistuu työn edetessä yksikomponenttisena. Myöhempi maalaus kaksikomponenttisena tai sopivalla pintamaalilla tuovat kemikaalikeston ja pitkäaikaisen suojan kohteeseen.
Gardi TX pohja- ja Tectum TX -yksikerrosmaalit tarttuvat erinomaisesti eri pintoihin ja antavat näyttävän sekä kestävän lopputuloksen.
Maaleilla on pitkä käyttöaika, sama kovettaja käy kaikkiin maaleihin ja ne soveltuvat märkää märälle maalaukseen. Maalit kuivuvat myös nopeasti ja alhaisissa lämpötiloissa, jolloin uunia ei välttämättä tarvita.

PORADUR tuotteilla onnistut, sisällä ja ulkona.

Maaleilla on pitkä käyttöaika ja ne soveltuvat märkää märälle maalaukseen.

Maaleillamme saat kestävät ja näyttävät pinnat.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum TX

Tectumin paksukalvoversio ilmasto- ja korroosiorasituksen suojaksi tai pintamaaliksi erittäin vaativiin käyttökohteisiin. Jyrkille ja pystysuorille pinnoille tai kun vaaditaan paksumpia maalauskerroksia.

11

PORADUR 2K Industry

Teollisuusmaalimme peittää jo ohuillakin kerroksilla ja säästää näin aikaa sekä kustannuksia. Maali kestää niin kemikaaleja kuin mekaanista rasitusta ja säilyttää PORADUR-maaleille tyypillisen elastisuutensa vuosien ajan.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Poradex-ruosteenestomaali

PORADUR 1K, 2K Poradex

Ruosteenestopohjamaali antaa erinomaisen suojan, se on nopeimmin kuivuva PORADUR-maali ja on käytettävissä myös yksikomponenttisena, soveltuen hyvin mm. paikkamaalaukseen. Hyvä valinta raudan ja teräksen suojaukseen.