Koneet

11
11

KONEET

PORADUR maaleilla voidaan helposti maalata uudet ja kunnostetut koneet sekä työvälineet. Tectum-yksikerrosmaalilla jopa yksi maalauskerta riittää täyden peittävyyden saavuttamiseksi. Lisäksi tarjolla on perinteisiä pohja- ja pintamaaliratkaisuja.
Gardi TX pohja- ja Tectum TX -yksikerrosmaalit tarttuvat erinomaisesti eri pintoihin, ne kestävät käyttöä ja rasitusta sekä antavat näyttävän lopputuloksen. Maalit kuivuvat nopeasti alhaisissa lämpötiloissa, jolloin kuivatusuunia ei välttämättä tarvita.
Maalit soveltuvat erinomaisesti myös raskaiden ajoneuvojen maalaukseen hyvän kulutus- ja kemikaalinkestonsa ansiosta.

Jopa yksi maalauskerta riittää.

Erinomainen tartunta lähes kaikille pinnoille.

Näyttävä lopputulos, kestää käyttöä ja kulutusta.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum TX

Tectumin paksukalvoversio ilmasto- ja korroosiorasituksen suojaksi tai pintamaaliksi erittäin vaativiin käyttökohteisiin. Jyrkille ja pystysuorille pinnoille tai kun vaaditaan paksumpia maalauskerroksia.

11

PORADUR 2K Industry

Teollisuusmaalimme peittää jo ohuillakin kerroksilla ja säästää näin aikaa sekä kustannuksia. Maali kestää niin kemikaaleja kuin mekaanista rasitusta ja säilyttää PORADUR-maaleille tyypillisen elastisuutensa vuosien ajan.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Poradex-ruosteenestomaali

PORADUR 2K Poradex

Ruosteenestopohjamaali antaa erinomaisen suojan, se on nopeimmin kuivuva PORADUR-maali ja on käytettävissä myös yksikomponenttisena, soveltuen hyvin mm. paikkamaalaukseen. Hyvä valinta raudan ja teräksen suojaukseen.