Lavat

11
11

LAVAT

Lavoihin ja kontteihin saadaan erinomainen kulutuskestävyys ja pitkä käyttöikä PORADUR-pintamaaleilla. Maalaus onnistuu ympäri vuoden. Maaleilla on pitkä käyttöaika, sama kovettaja käy kaikkiin maaleihin ja maalaus onnistuu märkää märälle periaatteella. Maalit tarttuvat erinomaisesti eri pintoihin antaen kestävän ja näyttävän lopputuloksen. Alhaisella kerrospaksuudella saavutettu kulutuskestävyys sekä hyvä värien peitto pitävät maalauskustannukset kohtuullisina.

Erinomainen kulutuskestävyys ja pitkä käyttöikä PORADUR-maaleilla.

Erinomainen tartunta lähes kaikille pinnoille.

Laadukkaalla sävytysjärjestelmällä saadaan näyttävä lopputulos.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum TX

Tectumin paksukalvoversio ilmasto- ja korroosiorasituksen suojaksi tai pintamaaliksi erittäin vaativiin käyttökohteisiin. Jyrkille ja pystysuorille pinnoille tai kun vaaditaan paksumpia maalauskerroksia.

11

PORADUR 2K Industry

Teollisuusmaalimme peittää jo ohuillakin kerroksilla ja säästää näin aikaa sekä kustannuksia. Maali kestää niin kemikaaleja kuin mekaanista rasitusta ja säilyttää PORADUR-maaleille tyypillisen elastisuutensa vuosien ajan.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Poradex-ruosteenestomaali

PORADUR 2K Poradex

Ruosteenestopohjamaali antaa erinomaisen suojan, se on nopeimmin kuivuva PORADUR-maali ja on käytettävissä myös yksikomponenttisena, soveltuen hyvin mm. paikkamaalaukseen. Hyvä valinta raudan ja teräksen suojaukseen.