Alumiini

11
11

ALUMIINIVENEET

Alumiinipinnoille PORADUR polyuretaanimaaleilla saadaan kestävyyttä ja näyttävä ulkonäkö. Maalimme tarttuvat hyvin myös alumiiniin, eivät lohkeile ja ovat vesitiiviitä. Laadukas sävytysjärjestelmämme antaa näyttävät hyvin pysyvät värit ja erinomaisen peiton. Maaliin ja kovettajiin kehitettyjen ominaisuuksien johdosta maalaukset onnistuvat talvikaudellakin tietyin varauksin. PORADUR Navis-laivamaalin sileä pinta helpottaa puhdistamista ja vähentää kulkuvastusta. Sisävesillä liikennöivissä aluksissa se toimii erinomaisesti sellaisenaan ja myös Itämerellä on hyviä kokemuksia eliönestomaalien korvaamisesta mekaanisella puhdistuksella.

Laadukkaalla maalilla etuja koko aluksen elinkaarelle.

Kaikki maalimme soveltuvat myös alumiinille.

Erinomaisen tartunnan vuoksi onnistuvat huoltomaalaukset.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Navis-laivamaali

PORADUR 2K Navis

Laivamaalin hyvän tartunnan ja olosuhteiden keston ansiosta huoltomaalaukset onnistuvat suunnitelmien mukaan. Erinomainen kesto sekä pinnan ylä- että alapuolisissa osissa.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Gardi-tartuntapohjamaali-metallille

PORADUR 2K Gardi

Pohjamaalin kattava tartunta mahdollistaa maalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien pintojen kirjo on suuri. Lisäksi maali on erinomainen korroosiosuoja.