Lasikuitu

11
11

LASIKUITUVENEET

Lasikuituveneille PORADUR polyuretaanimaaleilla saadaan kestävyyttä ja näyttävä ulkonäkö. Maalimme tarttuvat hyvin lasikuituun ja komposiitteihin, eivät lohkeile ja ovat vesitiiviitä. Laadukas sävytysjärjestelmämme antaa näyttävät hyvin pysyvät värit ja erinomaisen peiton. PORADUR Navis-laivamaalin sileä pinta helpottaa puhdistamista ja vähentää kulkuvastusta. Kirkaslakkaamme voidaan käyttää vesirajan alapuolella ympäristöystävällisenä vaihtoehtona antifouling-maaleille. Lakattu, sileä ja tiivis pinta helpottaa veneen pohjan puhdistusta ja vaikeuttaa orgaanisten aineiden kiinnittymistä veneen pohjaan.Sisävesillä liikennöivissä aluksissa se toimii erinomaisesti sellaisenaan ja myös Itämerellä on hyviä kokemuksia eliönestomaalien korvaamisesta mekaanisella puhdistuksella.

Laadukkaalla maalilla etuja koko aluksen elinkaarelle.

Hyvä mekaaninen kesto ja vesitiiviyes ehkäisee lasikuituruttoa.

Sileän pinnan takia on mahdollista luopua eliönestomaaleista.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Navis-laivamaali

PORADUR 2K Navis

Laivamaalin hyvän tartunnan ja olosuhteiden keston ansiosta huoltomaalaukset onnistuvat suunnitelmien mukaan. Erinomainen kesto sekä pinnan ylä- että alapuolisissa osissa.

11PORADUR-2K-Gardi-tartuntapohjamaali-metallille

PORADUR 2K Gardi

Pohjamaalin kattava tartunta mahdollistaa maalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien pintojen kirjo on suuri. Lisäksi maali on erinomainen korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.