Pintamaalit

PORADUR pintamaalit kestävät kovia olosuhteita, kuten aurinkoisia eteläsivuja, suomalaisen talven tuomia rasituksia ja kemiallisia haasteita kuten lintujen jätöksiä. Pintamaalit jaetaan kahteen kategoriaan: yksikerrosmaaleihin, joita voidaan maalata suoraan pinnoille, sekä perinteisiin pintamaaleihin, jotka vaativat pohjamaalauksen. Maalit ovat kehitetty ruiskumaalaukseen mutta niitä voidaan levittää myös teloilla ja siveltimillä. PORADUR maalit voidaan sävyttää sekä omilla edullisilla PP-sävyilla että standardien mukaisilla RAL Classic, RAL Design ja NCS-sävyillä. Pystymme myös etsimään ja räätälöimään erikoissävyjä. Tutustu tuotteisiimme tarkemmin.

YKSIKERROSMAALIT

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum

Yksikerrosmaalilla onnistuu peltikattojen huoltomaalaus. Sillä on erinomainen tartunta pinnalle kuin pinnalle, minkä lisäksi se kestää ilmasto- ja korroosiorasitusta jopa kertamaalauksella. Käytetään kovassa rasituksessa pohjamaalin kanssa. PoraColorsin kärkituote.

11PORADUR-2K-Tectum-yksikerrosmaali

PORADUR 2K Tectum TX

Tectumin paksukalvoversio ilmasto- ja korroosiorasituksen suojaksi tai pintamaaliksi erittäin vaativiin käyttökohteisiin. Jyrkille ja pystysuorille pinnoille tai kun vaaditaan paksumpia maalauskerroksia.

11PORADUR-2K-Pavimento-lattiamaali

PORADUR 2K Pavimento

Erinomainen suoja betonipinnoille, ei lohkeile. Maali on itsetasoittuva yksikerrosmaali, se kestää hyvin kulutusta ja elastisena maalina se elää lattian mukana. Lisäksi se kestää erilaisia kemikaaliroiskeita (polttoaineet, laimeat haport tai emäkset).

11PORADUR-2K-Marmor-kaakelimaali

PORADUR 2K Marmor

Kaakelimaalilla säästät, uudet pinnat murto-osalla kaakelivaihdon kustannuksista. Kaakelimaali on kosteiden tilojen elastinen erikoismaali, jolla on erinomainen tartunta jopa lasitetuille pinnoille.

TEOLLISUUSMAALIT

11

PORADUR 2K Industry

Teollisuusmaalimme peittää jo ohuillakin kerroksilla ja säästää näin aikaa sekä kustannuksia. Maali kestää niin kemikaaleja kuin mekaanista rasitusta ja säilyttää PORADUR-maaleille tyypillisen elastisuutensa vuosien ajan.

LAIVA- JA VENEMAALIT

11PORADUR-2K-Navis-laivamaali

PORADUR 2K Navis

Laivamaalin hyvän tartunnan ja olosuhteiden keston ansiosta huoltomaalaukset onnistuvat suunnitelmien mukaan. Erinomainen kesto sekä pinnan ylä- että alapuolisissa osissa.