Palvelut

Maalausratkaisujen lisäksi tarjoamme muita tehdas- ja laboratoriotason alihankintapalveluja, kuten tuotekehitystä, kemikaalien sekoitusta ja purkitusta. Meillä on osaava henkilöstö, toimiluvat, tilat ja laitteet, joilla monet lupia vaativat toimenpiteet onnistuvat. Hyödynnä palvelutarjontamme ja säästä kustannuksia sekä aikaa. Lue lisää ja ota yhteyttä niin haetaan yhdessä ratkaisu!

11

Tuotekehitys

Korkea ammattitaito, laboratorio, pilottitason laitteisto sekä luvitus mahdollistavat jopa uuden maalin ja maalausjärjestelmän luomisen. Kokeneiden ammattilaistemme avulla löytyvät ratkaisut erilaisiin tuotekehityshaasteisiin. Ota yhteyttä niin selvitetään tarpeet ja löydetään ratkaisut!

11vaihtoehtoinen teksti

Räätälöidyt sävyt

Sävytyspalvelumme on monipuolinen. Käytettävissä ovat omat edulliset PP-sävymme. Sen lisäksi voimme sävyttää RAL Classic, RAL Design ja NCS-värikarttojen mukaisesti. Tarvittaessa etsimme myös juuri halutun sävyn esim. huoltomaalaukseen. Jos väri on tiedossa, mutta se ei vastaa olemassaolevia värikarttoja, sävytyspalvelumme ratkaisee asian etsimällä ja räätälöimällä kohteeseen sopivan erikoissävyn.

11

Alihankintapalvelut

Kemikaalien käsittely, sekoitus ja purkitus vaativat toimitiloja, lupia, laitteita ja osaamista. Meillä niitä on ja pystymme palvelemaan tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla. Säästä kustannuksissa ja ulkoista toimintoja meille. Etsitään toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut yhdessä!