Teräs

11
11

TERÄSLAIVAT

Teräsaluksiin PORADUR polyuretaanimaaleilla saadaan erityistä kestävyyttä. Laivojen ja veneiden pintoihin maalimme tarttuvat hyvin, eivät lohkeile ja ovat vesitiiviitä totuttua ohuemmilla kerrospaksuuksilla. Laadukas sävytysjärjestelmämme antaa näyttävät hyvin pysyvät värit ja erinomaisen peiton. Maaliin ja kovettajiin kehitettyjen ominaisuuksien johdosta maalaukset onnistuvat talvikaudellakin tietyin varauksin. PORADUR Navis-laivamaalilla ja Gardi pohjamaalilla on onnistuneesti maalattu useita pieniä ja keskisuuria aluksia, jotka toimivat Itämeren haastavissa merellisissä olosuhteissa. Navis-laivamaalin sileä pinta helpottaa puhdistamista ja vähentää kulkuvastusta. Sisävesillä liikennöivissä aluksissa se toimii erinomaisesti sellaisenaan ja myös Itämerellä on hyviä kokemuksia eliönestomaalien korvaamisesta mekaanisella puhdistuksella. Oli laiva uusi tai vanha ja oli sitten kesä tai talvi, PORADUR-laivamaalilla saadaan aikaiseksi toimiva maalausprosessi ja laadukas lopputulos.

Laadukkaalla maalilla etuja koko aluksen elinkaarelle.

Maalaus onnistuu aikaisemmin keväällä.

Erinomaisen tartunnan vuoksi haastavammatkin huoltomaalaukset onnistuvat.

SOVELTUVAT TUOTTEET

11PORADUR-2K-Navis-laivamaali

PORADUR 2K Navis

Laivamaalin hyvän tartunnan ja olosuhteiden keston ansiosta huoltomaalaukset onnistuvat suunnitelmien mukaan. Erinomainen kesto sekä pinnan ylä- että alapuolisissa osissa.

11PORADUR-2K-Gardi-TX-tartuntapohjamaali-paksukalvoversio

PORADUR 2K Gardi TX

Pohjamaalin paksukalvoversion kattava tartunta mahdollistaa huoltomaalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien materiaalien kirjo on suuri. Paksukalvoversio pystysuorille ja jyrkille pinnoille sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan paksumpia kerroksia. Kestävä korroosiosuoja.

11PORADUR-2K-Gardi-tartuntapohjamaali-metallille

PORADUR 2K Gardi

Pohjamaalin kattava tartunta mahdollistaa maalauksen myös silloin, kun maalattavan pinnan kaikki ominaisuudet eivät ole tiedossa tai maalattavien pintojen kirjo on suuri. Lisäksi maali on erinomainen korroosiosuoja.