PORADUR -tuotteiden di-isosyanaattipitoisuus alle työterveysrajojen

Kaksikomponenttisten maalien kovettajissa vaikuttavana aineena käytetään isosyanaatteja. Niissä voi olla mukana terveydelle erittäin haitallista di-isosyanaattia. Elokuussa 2023 voimaan tulleen vaatimuksen mukaan kaikkien niitä työssään käyttävien ja käyttöä valvovien tulee opiskella di-isosyanaattien käsittelyn turvallisia työtapoja.

Koulutus ei ole välttämätöntä PORADUR -kovettajilla

Olemme tiedostaneet asian ja valinneet kovettajiemme kemikaalit siten, että haitallisen di-isosyanaatin pitoisuus jää alle työterveysrajojen. Täten PORADUR -kovettajien osalta koulutusta ei tarvita. Voitte siis di-isosyanaattien osalta huoletta käyttää PORADUR H-Ero, H-Rapid ja H-Open -kovettajia työssänne, toki muut työterveyteen liittyvät ominaisuudet tulee edelleen ottaa huomioon.

Lue lisää isosyanaateista ja koulutusvaatimuksista>

11

Muistathan, että PORADUR -kovettajia löytyy eri olosuhteisiin. Kesän kuumille keleille kehitetty
H-Open hidas kovettaja pidentää maalin aukioloaikaa ja antaa maalipinnalle aikaa tasoittua.

Lue lisää kovettajistamme täältä>

PoraColorsin asiakaspalvelu on auki joka arkipäivä klo. 8.30–16. Tilaukset pyritään käsittelemään viimeistään seuraavana arkipäivänä ja toimittamaan 2–3 päivässä. Noudot onnistuvat varastoltamme sopimuksen mukaan.

 

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla