Valitse hidas kovettaja ja ohenne kuumiin olosuhteisiin

Kauan odotettu kesä helteineen on saapunut. Kuumat pinnat ja auringonpaiste maalattaessa kuivattavat maalikerroksen hetkessä, jolloin on riskinä pinnan epätasaisuus (pinta ei ehdi tasaantua), kiiltovaihtelut (ruiskusumun saumakohdat jäävät näkyviin, kun seuraavan suihkun pisarat eivät enää sula edellisen kierroksen maaliin) ja maalin heikompi tartunta (maali ehtii kuivua ennen kuin kemiallinen tartunta maalattavaan pintaan ehtii muodostua).

PoraColorsin kehittämä H-Open hidas kovettaja pidentää maalin aukioloaikaa ja antaa pinnalle aikaa tasaantua sekä mahdollistaa riittävän ajan kemialliselle tartunnalle. Sen lisäksi voidaan käyttää hitaasti haihtuvaa S-Dilux ohennetta, jolloin maalausaika pitenee entisestään. Oikealla yhdistelmällä maalaaminen helteelläkin on mahdollista. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

11

Palvelemme kesän ajan normaalisti, asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8.30-16. Maalitoimituksiin on hyvä varata vähintään 2-3 arkipäivää. Myös noudot Salon varastolta ovat mahdollisia ja ne tulee sopia etukäteen. Meidät tavoittaa puhelimitse 050 547 9988 tai spostilla osoitteessa info@poracolors.fi

 

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla