Kevät ja uusi kausi lähestyvät

Kauden 2024 tuotanto on aloitettu. Olemme päättäneet pitää tuotteidemme hinnankorotukset hyvin maltillisina. Hinnat nousevat 2-4% tuotteesta riippuen. Uudet hinnat astuvat voimaan huhtikuun alussa. Siihen asti myymme tuotteita edellisen kauden hinnoin. Mikäli maalitarpeita on jo tiedossa, kannattaa ne ostaa ennen hinnanmuutosta. Lähetämme uuden kauden kattomaalihinnaston helmikuun asiakaskirjeen liitteenä. Muiden tuotteiden hinnat toimitamme pyydettäessä.

Purkkiemme tuote-etiketit uudistuvat tulevan kauden aikana. Mm. kovettajien ja ohenteiden tuotetieto on nyt selvemmin näkyvillä mahdollisten sekaannusten välttämiseksi. Uudet etiketit otetaan käyttöön uudistuotannon myötä.

11

Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 8.30–16 ja meidät tavoittaa puhelimitse 050 547 9988 tai spostilla osoitteessa info@poracolors.fi

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla