Syysterveiset PoraColorsilta!

Ulkomaalauskausi on päättymässä tämän vuoden osalta. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja toivomme, että olette olleet tyytyväisiä Poradur tuotteisiin ja palveluihimme. Kauden aikana yhteenlasketuista tilauksista muodostuneet määräalennukset ovat maksettu alennusportaat ylittäneille asiakkaille. Ostojen keskittäminen meille on siis kannattanut. Jos edut eivät ole vielä tuttuja, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

11

Aloitamme valmistautumisen seuraavaan kauteen. Raaka-aineiden saatavuus on edellisiä vuosia parempi ja samalla rajuin hinnannousu on rauhoittunut indikoiden vain maltillisia korotuspaineita maaliemme hintoihin tulevalle vuodelle. Lisätietoa tulevissa asiakaskirjeissä.

Varastossamme on vielä jonkin verran jäljellä pohja- ja pintamaaleja, joita voimme tarjota talven aikana toteutettaviin kohteisiin. Kysy lisää!

Tehtaamme on suljettu itsenäisyyspäivästä loppiaiseen ja asiakaspalvelu 22.12-7.1.2024 välisen ajan. Muutoin olemme avoinna ma-pe 8.30-16. Ottakaa yhteyttä, mikäli teillä on kysymyksiä tai tarvitsette tukea maalausratkaisujen löytämiseen.

Mukavaa syksyn jatkoa!

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla