Valmistautuminen ensi kauteen on aloitettu

Talvi on tullut ryminällä! Me PoraColorsilla olemme aloittaneet ensi kauden valmistelut niin tuotannon kuin myynninkin suhteen.

Maailman tapahtumat ovat vaikuttaneet voimakkaasti energian ja raaka-aineiden hintoihin. Kaiken tämän myllerryksen keskellä pystymme pitämään omien tuotteidemme hinnankorotukset maltillisina. Ensi kauden hinnat tulevat nousemaan vuoden 2023 aikana, tuotteesta riippuen noin 5-7 %. Kerromme lisää seuraavassa uutiskirjeessämme tammikuun loppupuolella.

11

Asiakaspalvelumme on avoinna myös joulun ajan arkipäivisin klo 8.30–16 ja meidät tavoittaa puhelimitse +358 50 547 9988 tai spostilla osoitteessa info@poracolors.fiLopuksi haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme vuodesta 2022 ja toivottaa rauhallista joulunaikaa sekä menestyksekästä uutta vuotta 2023.

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla