Syysterveiset PoraColorsilta!

Kesämaalauskausi on päättymässä tämän vuoden osalta. Asiakkaamme maalasivat onnistuneesti erilaisia- ja kokoisia kohteita Poradur maaleilla, vaihtelevissa olosuhteissa. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja ilmoittaa, että määräalennukset kauden yhteenlasketuista tilauksista on nyt palautettu alennusportaat ylittäneille asiakkaille. Yhä useampi onkin hyödyntänyt alennukset keskittämällä maalihankinnat meille.

Jos edut eivät ole vielä tuttuja, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

11

Talven aikana toteutettaviin sisäkohteisiin meiltä löytyvät mm. laadukkaat lattia- ja kaakelimaalit. Myös teräsrakenteiden asennus- ja huoltomaalaukset onnistuvat Poradur maalausjärjestelmillä. Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja käyttökohteisiin nettisivuillamme www.poracolors.fi

Asiakaspalvelumme on jatkossakin avoinna ma-pe 8.30-16. Ottakaa yhteyttä, mikäli teillä on kysymyksiä tai tarvitsette tukea maalausratkaisujen löytämiseen.

Mukavaa syksyn jatkoa!

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla