Varmuutta ja joustavuutta loppukesän maalauksiin

Peltikatoilla hyvät maalauskelit jatkuvat vielä pitkään ja tuotteillamme myös loppukesän maalauksista on hyviä kokemuksia. Näin kesän edetessä kasteen ja ilmankosteuden kasvaminen alkavat lisäämään haastetta tiili- ja mineriittikattojen maalaamiseen. 

Maalauksissa etenkin aamulla pitää kiinnittää kasteeseen huomiota ja varmistaa, että maalattava pinta on kuiva myös saumoista. PORADUR-tuotteilla on mahdollista korjata maalausta ja esim. kuurosateen yllättäessä tuleva harmaus tuoreen maalin pinnassa on vielä korjattavissa ruiskuttamalla ohuesti liuotintamme seuraavana päivänä maalin pinnalle. Lopputulos on ulkonäöltään ja kestoltaan laatuvaatimusten mukainen. Varautumalla tarjoamillamme kovettajilla pystytte säätelemään maalia olosuhteiden mukaan. Yllättävissä tilanteissa asiakaspalvelustamme saat neuvoja.

11

PoraColorsin asiakaspalvelu on auki joka arkipäivä klo. 8.30–16. Tilaukset pyritään käsittelemään viimeistään seuraavana arkipäivänä ja toimittamaan 2–3 päivässä. Noudot onnistuvat varastoltamme sopimuksen mukaan.

 

PoraColors – Ratkaisuja ammattitaidolla